Eerste hulp bij mama-twijfels: Hoe vind ik een gezond evenwicht tussen al mijn to do’s en tijd voor de kinderen?

mama-twijfels
© Getty Images
Mama zijn: het is een van de belangrijkste én moeilijkste jobs in het leven. We gaan er allemaal voor, met vallen en opstaan. En vragen ons voortdurend af of we het wel goed doen. En dat is natuurlijk het geval, al zijn we daar zelf misschien niet altijd helemaal van overtuigd. Elke maand leggen we een van jullie vragen of twijfels rond het mama-zijn voor aan onze welzijnsexperte Romina, klinisch psycholoog die tevens workshops rond emotioneel welzijn geeft. Deze maand beantwoordt Romina de mama-twijfels van lezeres Chloé.

Lezeres Chloé: “Ik voel me soms wat overweldigd door al mijn to do’s. Het lijstje is eindeloos, en het geeft me vaak het gevoel dat ik geen tijd heb om met mijn kinderen te spelen. Heb jij soms tips voor mij?”

WELZIJNSEXPERTE ROMINA GEEFT RAAD

Graag verder lezen?
Omdat onze experts kwaliteitsadvies op maat bieden, vragen wij jou om hier EENMALIG & GRATIS een Libelle-account aan te maken. Met een paar klikken krijg je toegang tot al onze artikels en video's! Had je er al eentje aangemaakt op Libelle.be? Log dan gewoon in!

Zit jij ook met een vraag of twijfel rond het mama-zijn?

Dan is dit jouw kans. Bezorg ons je vraag hieronder en dan leggen wij ze voor aan onze expert.

ZEKER OOK LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!