3x knutselboekjes voor baby’s en peuters

Door -
knutselboekjes
Getty Images
Je kindje en jij op zo'n alles-mag-niets-moet-dagje: da's heerlijke qualitytime. Gewoon even lekker thuis blijven en samen zorgeloos spelen. Klinkt als echte vakantie, toch? Deze drie boekjes zijn een perfecte 'compagnon de route':

Speelplezier voor de allerkleinsten

Dit boekje is speciaal gericht op dreumesen tussen de 1 en 2 jaar. Knutsel je eigen armband met pasta, versier zelf een lekker en gezond tussendoortje, kleur de mooi vormgegeven kleurplaten: genoeg kleur-, knutsel- en speelplezier om de hele vakantie te vullen!

‘Speelplezier voor de allerkleinsten’ van Katrien Van De Steene via uitgeverij Lannoo – € 9,99. Bekijk het hier.

Tik Tak kleuter doeboek

Tik Tak is terug en hoe! Naast gloednieuwe afleveringen op Ketnet is er nu ook een leuk doeboek voor kleintjes vanaf 2 jaar. In de typische kleurrijke Tik Tak-stijl ontdekt je kind de wereld en zet het spelenderwijs zijn eerste stapjes naar leren lezen en schrijven. Versier je tekeningen en plak een van de 100 leuke beloningsstickers bij elke opdracht. Voor uren kleur-, plak- en speelplezier!

‘Tik Tak kleuter doeboek’ van Ketnet Junior via uitgeverij Ballon Kids – € 9,99. Bekijk het hier.

‘Mijn peuter speelt’

Raamverven, een voelbord maken, schapen versieren of zelf maandzand maken: met 60 creatieve spelletjes hou jij je peuter (en jezelf) wel even bezig! Extra leuk voor de mama’s: veel knutselwerkjes zijn écht ‘interieurproof’.

‘Mijn peuter speelt’ van Paulien De Smet via uitgeverij Lannoo – € 14,39. Bekijk het hier.

Nog meer boekenplezier vind je hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here