© Getty Images

9x feestelijke hapjes en desserts voor kinderen

Ben je nog op zoek naar kindvriendelijke hapjes of desserts tijdens de feestdagen? Probeer dan zeker deze feestelijke knabbels. De kinderen zullen er dol op zijn!

Feestelijke hapjes voor kinderen

Feestelijke dessertjes voor kinderen

Ontdek onze andere feestelijke ideetjes

Tips om zelf een kerstfoto van je kinderen te maken

Een kerstkaartje moet voor jou origineel, leuk en creatief zijn met bovendien de snoetjes van je kroost erop? Wel, met een beetje hulp doe je het gewoon zelf. Weg met de typische clichés, statige foto’s en beelden zonder fun. Deze tips halen dat artistieke talent in jezelf zo naar boven.

10x alcoholvrij aperitieven tijdens de feestdagen

Bij de feestdagen hoort een glaasje cava of champagne, maar als je zwanger bent of borstvoeding geeft, laat je dat beter achterwege. Kies liever een van deze tien drankjes met bubbels, maar zónder alcohol.

Zo bak je zelf de lekkerste kerstkoekjes

Niets leukers dan met je kinderen de keuken induiken en samen kerstkoekjes bakken. Wij vonden alvast enkele gemakkelijke receptjes bij onze collega’s van Libelle Lekker.

7x genderneutrale kerstcadeaus voor kleuters

Je dochtertje zien schitteren in een prinsessenjurk? Natuurlijk is dat ongelooflijk schattig! En niemand wil dat moment van je stelen. Maar dit jaar fluisteren de hulpjes van de kerstman één woord in onze oren: genderneutraal. Elk kind is een individu met zijn of haar eigen interesses, dus je hoeft je niet te beperken tot roze of blauwe geschenken.

De dagen van roze prinsesssenspeelgoed voor meisjes en actiehelden voor jongens liggen ver achter ons. Goed nieuws: speelgoedfabrikanten springen mee op de kar en herbekijken de hele materie. Niet alleen zijn genderneutrale kerstcadeaus handig wanneer je iemand kent die een baby krijgt en het geslacht niet wil verklappen. Ook stimuleren ze de ontwikkeling van jonge én oudere kinderen.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content