9x feestelijke hapjes en desserts waar kinderen dol op zullen zijn

Door -
hapjes
GettyImages
Ben je nog op zoek naar kindvriendelijke hapjes of desserts tijdens de feestdagen? Probeer dan zeker deze feestelijke knabbels. De kinderen zullen er dol op zijn!

Feestelijke hapjes voor kinderen

Feestelijke dessertjes voor kinderen


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer feestelijke ideetjes

Tips om zelf een kerstfoto van je kinderen te maken

Een kerstkaartje moet voor jou origineel, leuk en creatief zijn met bovendien de snoetjes van je kroost erop? Wel, met een beetje hulp doe je het gewoon zelf. Weg met de typische clichés, statige foto’s en beelden zonder fun. Deze tips halen dat artistieke talent in jezelf zo naar boven.

10x alcoholvrij aperitieven tijdens de feestdagen

Bij de feestdagen hoort een glaasje cava of champagne, maar als je zwanger bent of borstvoeding geeft, laat je dat beter achterwege. Kies liever een van deze tien drankjes met bubbels, maar zónder alcohol.

Zo bak je zelf de lekkerste kerstkoekjes

Niets leukers dan met je kinderen de keuken induiken en samen kerstkoekjes bakken. Wij vonden alvast enkele gemakkelijke receptjes bij onze collega’s van Libelle Lekker.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!