5 strandspelletjes voor kids

5 strandspelletjes voor kids
Nu het zonnetje volop schijnt, is een bezoekje aan het strand altijd een goed idee. Terwijl jij en je partner heerlijk genieten van de zon kunnen jullie kids zich uitleven met deze superleuke strandspelletjes!

De leukste strandspelletjes voor kids

Bowlen

Lege, plastic flessen kunnen dienst doen als kegels: Je kan ze vullen met water en zand (of niets) en vervolgens gebruik je een strand- of voetbal als bowlingbal!

Eendjes vissen

Iedereen kent dit beroemde kermisspelletje wel. Nu kan je er ook een strandeditie van maken! Knutsel krabben, vissen en andere zeediertjes, maak een hengeltje en laat je kinderen zich uitleven.

Zeesterren gooien

Dit spelletje is een variant op vogelpik. Maar dan gooi je met zelf geknutselde zeesterren – of schelpjes, steentjes of eender wat – naar cirkels op het zand. Minder gevaarlijk dan pijltjes gooien, maar minstens even leuk!

Hindernissenparcours

Als je kinderen hun energie kwijt moeten, is dit spelletje ideaal! Neem wat strandemmertjes en -schepjes mee en bouw een hindernissenparcours of houd een estafetterace. Je kids zullen gegarandeerd goed slapen ‘s avonds.

Tekenwedstrijd

Als je kinderen de smaak van competitie eenmaal te pakken hebben, zijn ze vaak niet meer te stoppen. Maak daarom een mooie wandeltocht op het strand, verzamel de mooiste schelpjes en laat de kids hun creativiteit de vrije loop.

Is je kindje nog te klein om dit soort spelletjes mee te spelen? Geen nood, met dit toffe strandspeelgoed is je kleine uk uren zoet!