5 x high-tech snufjes voor de hele familie

5 high-tech snufjes waar je nooit meer zonder zal kunnen

1. Philips Hue Go lamp

Ben je nog op zoek naar een nachtlampje voor de kinderkamer of een leuke sfeerlamp voor de woonkamer? Dan is Philips Hue Go sowieso iets voor jou. Dankzij de oplaadbare batterij hoef je je geen zorgen te maken over stopcontacten of snoeren en kan je de lamp overal in huis plaatsen. Bovendien verandert de Philips Hue Go ook van kleur en als je de Hue Bridge erbij koopt, kan je de lamp aan en uit zetten met een app op je smartphone. Meer over de Philips Hue Go lamp.

2. Sen.se Mother

Zoals de naam zegt, werkt dit snufje een beetje zoals mama. Als jij iets bent vergeten, herinnert Mother je eraan. Ze onthoudt je dagelijkse routine en zodra je hiervan afwijkt, krijg je een melding op je smartphone. Bovendien is Mother erg veelzijdig: een melding op je smartphone als je je medicatie bent vergeten, bewegingen in huis detecteren of de temperatuur meten op de babykamer, Mother kan het allemaal. Bestel jouw Sen.se Mother.

3. Circle met Disney

Als je wat oudere kinderen hebt die de hele dag aan hun smartphone of laptop gekluisterd zijn, is er Circle. Dankzij deze handige box bepaal jij wie er wanneer op het wifi-netwerk kan en bovendien kan je ook het internetgebruik controleren of bepaalde websites (tijdelijk) blokkeren. Je kinderen zullen het misschien iets minder leuk vinden, maar hey, wie is er de baas? Haal Circle in huis.

4. Netatmo Weerstation

Je hebt net een uitstapje naar de speeltuin gepland, maar eens die dag is aangebroken staat het pijpenstelen te regenen. Gevolg: de Derde Wereldoorlog breekt bij jou thuis uit omdat het tripje naar de speeltuin niet doorgaat. Om dergelijk drama in de toekomst te vermijden, is er het Netatmo Weerstation om je up-to-date te houden van de laatste weersvoorspellingen. Bovendien is hij ook binnenshuis een bezige bij: Het weerstation meet bijvoorbeeld ook de CO²-concentratie binnen en geeft je een melding wanneer het tijd is om je huis te ventileren. Zo houd je de lucht in huis gezond. Lees meer over het Netatmo Weerstation.

5. Ring Video Deurbel

De Ring Video deurbel is werkelijk de handigste deurbel ooit. Via je smartphone kan je live zien wie er aanbelt en je kan ook je bezoekers te woord staan. Handig als je bijvoorbeeld net je baby borstvoeding geeft of niet thuis bent en een pakje verwacht dat bij de buren mag afgeleverd worden. Ook eerst op de smartphone of tablet zien wie er aanbelt zonder de deur te moeten openen, is natuurlijk veel veiliger. Meer info over de Ring Video Deurbel (ook verkrijgbaar in een Voordeelpack).

Partner Content