Bron: 3dworldbelgium.be

WIN: 5 x gezinstickets voor de Yale 3D World Expo [afgelopen]

Van 24 juni tot 3 september kun je in Kursaal Oostende terecht voor de vijfde editie van Yale 3D World Magic & Fun. Deze 3D expo is de perfecte gezinsuitstap, geschikt voor jong en oud!

Yale 3D World is de nieuwe zomerexpo in Kursaal Oostende

Yale 3D World Magic & Fun is een evenement met nieuwe 3D-technologieën en 3D-decors waarin je kunt poseren en foto’s nemen van elkaar. De expo is onderverdeeld in verschillende themazones in de Ridderzaal en de Delvauxzaal van het Kursaal Oostende. Van 24 juni tot 3 september is deze adembenemende 3D belevenis dé place to be voor een leuke (gezins)uitstap.

Wat mag je verwachten?

3D is een redelijk nieuwe technologie die nog volop in ontwikkeling is. De nieuwe AU-IM (AugmentedReality) heeft dit jaar als thema ‘de zoo’ en is meteen een première voor de Belgische markt. Ook VR (Virtual Reality) komt aan bod, net als het fenomeen ‘mapping’: hier zitten de bezoekers aan een tafel op restaurant en genieten ze van een virtuele maaltijd met animatie op en rond hun bord. Voor de eerste keer wordt ook een 3D-kort lm gebracht, net als een fotobooth met green key. De bezoekers kunnen plaatsnemen in een gocart en worden gelinkt aan een grappige achtergrondfoto die als souvenir kan worden meegenomen.

3D-decors in thema

De geschilderde decors vormen het klassieke deel van de expo en zijn onderverdeeld in themazones. De bezoekers zullen onder andere kunnen poseren op wenskaarten en met bekende guren als de Hulk, Harry Potter, Johnny Depp, The Minions en Super Mario. In de themazone rond België komen nationale thema’s en producten aan bod zoals surfen op een Brusselse wafel, een leeggelopen bol van het Atomium oppompen, fuiven met Dimitri Vegas & Like Mike of zeilen op een blok chocolade. Humor is de leidraad doorheen het bezoek.

Meer info vind je op 3dworldbelgium.be.

WIN: 5 x gezinstickets voor de 3D expo

Wil jij een gezinsticket (max. 6 personen) winnen? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier en wie weet vallen er binnenkort wel tickets bij jou in de bus!

Partner Content