7 leuke afscheidscadeautjes voor de crèche

© Shutterstock
Elke dag heb je je peuter naar het kinderdagverblijf gebracht en hem of haar toevertrouwd aan het verzorgende personeel. Ze hebben maanden, misschien zelfs jaren met veel liefde voor jouw peuter gezorgd. Dat is een beloning waard!

Wanneer je spruit oud genoeg is om naar de kleuterschool te gaan, wil je het personeel vast een fijn bedankje geven voor de bewezen diensten. Geen inspiratie? Wij vonden alvast enkele ideetjes!

Afscheidscadeautjes voor de crèche: onze tips

1 / 6
Scoren met een snoepertje

Wedden dat de inhoud van dit doosje niet lang zal ‘overleven’? Je kunt zelf een boodschap toevoegen. Bestel je snoepdoosje hier.

Laat een lekker geurtje achter

Is die onthaalmama zo’n steun en toeverlaat geweest voor jou en je kleintje? Dan mag het zeker eens iets meer zijn, zoals een heerlijk geurend doucheschuim. Shop het assortiment hier.

 

Zeg het met bubbels

Je kindje verlaat de crèche: dat is een behoorlijke mijlpaal. En dat mag gevierd worden! Met een budgetvriendelijke rosécava die er ook nog eens goed uitziet, bijvoorbeeld.

Zo’n leuke en lekkere fles shop je hier. Verkies je de non-alcoholische versie, neem dan hier eens een kijkje.

Chocoladeboodschap

Verras de onthaalmoeder met een persoonlijke boodschap in chocolade. Je kunt kiezen tussen blokjes melk, puur en witte chocolade! Wacht niet langer en maak hier snel jouw persoonlijke chocotelegram.

Puur geluk

Bedank de allerliefste onthaalmoeder met deze set geluksoorbellen.De geluksoorbellen zijn een onderdeel van de chemische structuur van serotonine, ook wel het gelukshormoon genoemd. Bovendien zijn ze gemaakt van het restmateriaal van de geluksketting. Op die manier wordt niet alleen je onthaalmoeder gelukkig van deze oorbellen, maar ook het milieu! Shop ze hier.

Chocolade, natuurlijk!

Een doos pralines is misschien een tikkeltje cliché, maar eerlijk: je kunt er nooit iets verkeerds mee doen. Onder meer hier en hier shop je een doosje lekkers voor die lieve onthaalmoeders.

Lees meer:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here