© Sara Liz Photography

Alleen jongens in huis? 4x voordelen

Leek het je leuk om een jongen én meisje te krijgen? Maar lopen er nu enkel jongens rond in thuis? Dan heb je ongetwijfeld al gemerkt dat ook dit zo z’n ‘voordelen’ heeft. Wij zetten er graag 4 op een rijtje.

En ook al vervagen de stereotypen steeds meer… zonen, dat is toch een ras apart. Als jongensmama herken je deze 7 dingen ongetwijfeld. Maar naast de nodige portie ‘ergernissen’ zijn er ook heel wat voordelen aan het hebben van zonen:

  • Doe je een uitstapje? Dan ben je sneller de deur uit met jongens dan met meisjes. Er hoeven geen vlechtjes gemaakt te worden, jongens zeuren niet omdat hun roze t-shirt niet bij hun gele rokje past en ze doen zonder morren hun regenlaarzen aan, want dat is stoer!
  • Als mama ben je de eerste grote liefde van je zoon. Terwijl dochters zich vanaf een bepaalde leeftijd losrukken van de mama, blijven zonen wat langer aan mama’s rok hangen.
  • Wanneer je in de bioscoop of tijdens een kindertheatervoorstelling naar het toilet gaat, is het je ongetwijfeld al opgevallen: de rij wachtenden is altijd langer bij de meisjes dan bij de jongens. Handig dus dat jij alleen maar jongens hebt!
  • Jongens zullen ook makkelijker en sneller zeggen wat op hun lever ligt. Meisjes hebben dit talent in mindere mate…dat weten wij mama’s allemaal.

En jij? Wat vind jij zo leuk aan het hebben van zonen? Laat het ons zeker weten in de comments op of info@libellemama.be

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Partner Content