©GettyImages

Hou je kinderen bezig met deze leuke kleurplaatjes

Door Celine Werner

In tijden van corona moet je nogal creatief uit de hoek komen om je kinderen zeven op zeven zoet te houden. Waarschijnlijk halen jullie soms ook de potloden, stiften en waskrijtjes boven zodat ze hun innerlijke Picasso los kunnen laten. Hebben ze even geen inspiratie? Dan zijn deze kleurplaatjes dé oplossing om ze een poosje rustig te laten kleuren.

3x websites met kleurplaatjes

Bowie, Billie of Kurt

Deze prenten – weliswaar voor de iets oudere kids – van Studio Brussel zijn zó leuk! En dat vinden jullie jonge muziekliefhebbers waarschijnlijk ook.

kleurplaatjes

Al hun kleurplaatjes vind je hier!

Helden van nu

Illustratrice Julie Vangeel maakt iedere week een tekening die jullie kunnen opsturen naar onze helden van nu. Ze aan het raam hangen is ook een optie, natuurlijk.

kleurplaatjes

Al haar kleurplaatjes vind je hier!

Merci vanuit mijn kot

Als je even op het net rondneust, vind je nog tal van andere websites waar je voor zulke prenten terechtkunt. Ook op de site van freelance grafisch vormgeefster, illustratrice en content creator Kathleen, kun je een tekening downloaden en printen om de mensen uit de zorgsector een hart onder de riem te steken.

kleurplaatjes

Deze kleurplaat vind je hier!

Voor ieder wat wils

Jolien is leerkracht en zit momenteel thuis aangezien er weinig opvang nodig is. Naast het verbeteren van de taken die de leerlingen digitaal maken, is tekenen haar creatieve uitlaatklep. Iedereen is vrij om voorstellen door te sturen, waaruit ze er een paar selecteert om uit te werken. Leuk toch?

kleurplaatjes

Al haar kleurplaatjes vind je hier!

NOG WAT MEER CORONATIPS

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content