De FantaSea Hair Dolls maken de kapper in je kids los

Is je dochter urenlang in de weer met haar kapsel? Probeert ze geregeld een nieuwe coupe uit? Of is ze verzot op kleurrijke haarspeldjes? Dan zorgen deze nieuwe Moxie Girlz FantaSea Hair Dolls zeker voor urenlang creatief speelplezier want met de kleurrijke hair extensions en de vele accessoires creëert ze niet alleen een eigen stijl voor haar pop, maar ook voor zichzelf.

De Moxie Girlz FantaSea Hair Dolls zijn verkrijgbaar als 3 kleurrijke zeemeerminnen. Iedere pop heeft een unieke haarkleur met extra hair extensions in verschillende kleuren. Om helemaal in het zeemeerminnen-thema te blijven hebben de extensions de vorm van zeewier. Je kleine kapster kan zich verder ook helemaal uitleven met de meegeleverde haarclips in de vorm van schelpjes en pareltjes. En als klap op de vuurpijl heeft iedere pop een prachtige zeermeerminnenstaart waaronder een mooie bikini schuilgaat.

FantaSea Dolls Avery, Sophina en Moret – 21,99 euro

Krijgt jouw dochter er maar niet genoeg van? Dan zijn er ook nog de Moxie Girlz FantaSea Hair Doll Torso's. Iedere pop is verkrijgbaar met heel wat accessoires, verschillende kleurrijke lagen haar, hair extensions, nagellak en glitter gel. En al dit moois is niet alleen voor de pop, maar ook voor dochterlief!

FantaSea Hair Doll Torso – 34,99 euro

Partner Content