Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty images.

8x kerstboeken voor peuters en kleuters

Samen lekker knus met je kind een boekje lezen of naar de prentjes kijken is zo leuk, zeker tijdens de koude wintermaanden. Wij zochten alvast de tofste kerst- en winterboeken voor peuters en kleuters uit om gezellig samen te lezen.
1

Olivia helpt met kerst

Het is de dag voor kerst. Olivia en de rest van het gezin hebben het ongelooflijk druk!
Inkopen doen, eten maken, kerstboom versieren, tafel dekken, cadeautjes onder de boom en wachten op de KerstmanKerstmanZe bedoelt het in elk geval wel goed!

€ 12,95 – Shop hier

2

Kerst bij Muis

Het is bijna kerst. Muis en Beer gaan het thuis gezellig maken: een kerstboom kopen,
lichtjes ophangen, een taart bakken en nog veel meer!

€ 14,95 – Shop hier

3

Pippi en de dansende kerstboom

Drie kinderen zijn helemaal alleen met kerst

€ 12,99 – Shop hier

4

De Kerstdag van Jimmy Bjin

Dit eerste West-Vlaamse

€ 16,95 – Shop hier

5

Het wonderlijke winterboek

Het wonderlijke winterboek is een boek vol heerlijke winterverhalen met mooie illustraties en prenten om voor te lezen aan de allerkleinsten. Van verhalen over Sint en Piet, die soms wel een beetje hulp kunnen gebruiken, tot eentje over een prachtig midwinterfeest, over een kerstman die zijn muts kwijt is, over een onsmakelijk kerstdiner, en over héél veel oliebollen …

€ 16,99 – Shop hier

6

Kerstmis met Rupsje Nooitgenoeg

In dit sfeervolle en vrolijke kerstboek met stevige flappen viert Rupsje Nooitgenoeg kerstavond. Maar waar is iedereen in deze stille nacht? Rupsje Nooitgenoeg gaat op zoek: kan hij de poes, muis en hond vinden achter de flapjes? En wie knabbelt er daar aan het huisje van koek? O ja, en waar is de Kerstman

€ 10,99 – Shop hier

7

Mol viert kerst

Mol heeft al zijn vrienden uitgenodigd voor het kerstfeest. Maar dan gaat er van alles mis. Kan Mol het kerstfeest nog redden? In deze schattige reeks kom je alles te weten over Mol en zijn vriendengroep. Marieke van Hooff en Henk van der Gugten slaan de handen opnieuw in elkaar en creëren een prachtig universum vol kleurrijke personages met een heel hoge aaibaarheidsfactor.

€ 9,99 – Shop hier

8

Kerstmis met Fien en Milo


€ 13,95 – Shop hier

Fien en Milo zijn ontzettend populair bij kleine kinderen. Het boek Kerstmis met Fien en Milo is een gezellig kerstverhaal

9

Boelies kerstplan

Sinds biggetje Boelie verhuisd is naar het bos, lijkt het wel of de KerstmanKerstmanKerstmanKerstmanKerstman

€ 14,95 – Shop hier

Dit vind je vast ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!