De nieuwe Furby is er!

Was jij in jouw kindertijd helemaal verzot op de Furby’s? Dan hebben we goed nieuws, want de nieuwe generatie Furby’s ligt vanaf nu in de winkel.

Vandaag – 15 maart 2013 – kunnen kids vanaf 6 jaar kennis maken met de nieuwe generatie Furby's. Eind jaren '90 veroverde dit gekke beestje heel wat kinderharten, en de nieuwe Furby belooft nog verrassender uit de hoek te komen!

Onder de streelzachte haartjes gaat een klein, maar interactief technologisch wonder schuil. Het beestje ontwikkelt zich helemaal volgens de manier waarop jouw kind hem behandelt. Zo praat het speelgoed in het begin enkel Furbish, maar beetje bij beetje leert hij ook Nederlands praten. Vooral als jouw spruit er vaak een praatje mee slaat. Luistert jouw zoon of dochter samen met de Furby naar muziek, dan zal het diertje gaan dansen.

Maar de Furby wordt ook beïnvloed door zijn omgeving. Hoe liever de kids voor hem zijn, hoe zachter zijn karater wordt. En misschien verschijnen er wel hartjes in zijn led-oogjes! Verwennen de kinderen hem te veel? Dan krijgt het beestje sterallures. Opletten geblazen dus!

Op www.furby.com kan je alvast heel wat Furby-woordenschat oppikken. En voor de echte fans is er de gratis Furby-app voor iOS en Android. Die bevat onder meer een interactief woordenboek en vertaalt Furbish naar vlekkeloos Nederlands. Via de app kan je hem trouwens ook virtueel voederen!

De nieuwe Furby is verkrijgbaar vanaf 15 maart 2013 en dat in 6 verschillende kleuren. Later dit jaar volgen nog een tiental andere kleuren.

Partner Content