De prijs voor meest educatieve speelgoed 2017 gaat naar … Nivea?!

De zon is weer van de partij en hoe! Tijd voor uitstapjes naar het strand, park en speeltuinen. Je kleintje beschermen met zonnecrème is van levensbelang, maar soms is dat niet zo evident.

Nivea komt daarom deze zomer met een  bijster slim concept op de proppen. Wat als … de pop van je kleintje mee verbrandt? Kinderen leren zo spelenderwijs het belang van zich in te smeren met zonnecrème, door de pop niet te laten verbranden. 

De Zonnepop: educatieve must-have speelgoed

NIVEA lanceert de Zonnepop, een onmisbare must-have voor kinderen deze zomer. Bovendien is deze lancering een prémière in België. De Zonnepop bestaat in 2 versies: een meisje, Charlotte, en een jongen, Max. Charlotte en Max zijn geen gewone popjes: wanneer ze onbeschermd blootgesteld worden aan de zon, worden ze rood door het contact met UV-stralen – net zoals onze huid. De popjes insmeren met zonnecrème is voldoende om hun gewoon kleurtje te behouden. De Zonnepop kan tot 100 keer ingesmeerd worden, maar moet wel na elke insmeerbeurt goed gewassen worden. Spelenderwijs leren, yes please!

Zonnepop Charlotte mét bescherming

Zonnepop Charlotte zonder bescherming


De Zonnepop is beschikbaar in een pack dat ook een zonneproduct voor de fragiele kinderhuid bevat. Je kiest tussen Charlotte of Max. Vervolgens maak je nog een keuze tussen  NIVEA SUN KIDS BESCHERMENDE & HYDRATERENDE SPRAY SPF 50+, 300 ML (€22,99) of  NIVEA SUN KIDS PROTECT & SENSITIVE SPF 50+, 200 ML (€20,99). De pakketten vind je terug bij de drogisterij als Kruidvat of Di.
Mening van de redactie: “De poppetjes veranderen op 2 minuten tijd van kleur. Hallucinant! Als ik dit aan mijn meisjes geef, ben ik er 100% zeker van dat alles vol zonnecrème hangt. Inclusief zichzelf. Opzet geslaagd!”

 

Partner Content