© mumpacktravel.com

Deze moeder reist de wereld rond met haar 6-jarige dochter

Toen de beste vriendin van Evie Farell op 42-jarige leeftijd overleed aan kanker, realiseerde ze zich dat het leven eigenlijk veel te kort is. Daarom besliste ze om haar spaargeld niet te gebruiken om een nieuwe keuken te kopen, maar om de wereld rond te reizen met haar dochter.

Geen nieuwe keuken, maar een reis rond de wereld

Evie Farell (43) werkte als public relations consultant in Sydney. Toen haar beste vriendin op 42-jarige leeftijd overleed aan kanker, realiseerde ze dat het leven veel te kort is om alleen maar aan een bureau te zitten en te werken. Ze wilde graag de keuken renoveren en had er al 30.000 dollar voor gespaard. Maar in plaats van een nieuwe keuken te kopen, nam ze ontslag op haar werk en gebruikte ze het spaargeld om met haar dochter Emily de wereld rond te reizen.

Een boost voor de ontwikkeling van haar dochter

In februari 2016 vertrok Evie met de toen 5-jarige Emily en intussen heeft het duo al dertien landen bezocht: Indonesië, Singapore, Maleisië, Thailand, Vietnam, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en China. “Ik bedacht me dat Emily me binnen 10 jaar niet zou bedanken voor die nieuwe keuken, maar wel voor de fantastische ervaringen die ze op jonge leeftijd heeft mogen meemaken.”

Volgens Evie heeft het reizen een boost gegeven aan Emily’s ontwikkeling. “Ze is nu 6 jaar en krijgt van mij les via afstandsonderwijs, maar door het reizen begrijpt Emily dat er nog zoveel meer te ontdekken valt in de wereld. Bovendien staat ze nu veel meer open voor nieuwe dingen.” Evie gebruikt het spaargeld van de keuken en verhuurt ook hun huis in Sydney om één jaar rond te reizen. Ze wil daarmee aan andere ouders tonen hoe je kunt rondreizen met je kinderen en iedere dag plezier kunt beleven. Haar advies: “Plan je reis, boek je ticket en vertrek!”. Volg de avonturen van Evie en Emily op Instagram!

Partner Content