© Getty Images

DIY: valentijnscadeautjes knutselen

Een leuk cadeautje vinden voor je valentijn is vaak moeilijk, dus waarom niet zelf iets knutselen? Bij deze ideetjes schakel je zelfs je peuter of kleuter in. Handig, toch?

Valentijn: mama en papa verrassen met een zelfgemaakt geschenk

Tot aan de maan en terug…

valentijn
ladylemonade.nl

Ik hou van jou, tot aan de maan en terug! Er is geen betere manier om dat aan iemand te vertellen dan met deze zelfgemaakte raketten. Je maakt ze door vier gekleurde ijsstokjes aan elkaar te kleven. Uit papier knip je de vlammen, een hartje en de punt van de pijl en die lijm je op de ijsstokjes. Plak er ook nog een rietje aan en je werkje is af.

Jij doet m’n hartje sneller slaan!

valentijn
krokotak.com

Rijg (strijk)kralen aan een ijzerdraadje die je in een vorm naar keuze kan buigen, zoals dit hartje bijvoorbeeld.

Valentijn: een kaart vol liefde!

valentijn
thelifefactory.be

De allerkleinsten zullen hier wat hulp kunnen gebruiken, maar wat een prachtige valentijnskaart. Hier krijg je een gedetailleerde uitleg om aan de slag te gaan..

Hartjes van papier

valentijn
voormijnkleintje.nl

Een ontzettend leuke DIY die heel geschikt is om met peuters te maken. Lekker simpel, maar toch een leuk effect. De hartjes worden op het papier gekleefd en één hartje steekt erbovenuit. Daar plak je de oogjes op, zodat het een rups wordt.

Ook leuk

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content