DVD-tip voor de kids: Verschrikkelijke Ikke 2

Superschurk Gru is terug in deze Verschrikkelijke Ikke 2. Samen met zijn drie adoptiedochters en de superschattige Minions probeert hij zijn leven te beteren, al lijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan wanneer geheim agent Lucy plots voor z’n deur staat.

In "Verschrikkelijke Ikke" transformeerde superschurk Gru (Koen Van Impe) tot een zachtaardige papa dankzij de drie weesmeisjes Margo, Agnes en Edith. Ook in dit vervolg zien we dat de vier niet meer zonder elkaar kunnen en samen de leukste avonturen beleven in het gezelschap van de Minions. Gru lijkt zich te settelen en maakt van zijn labo om de grootste schurkenwapens uit te vinden een (min of meer) heerlijke jamfabriek.

Tot hij opgeroepen wordt door de Anti-Villain League om undercover te gaan en uit te zoeken wie een gevaarlijk gif heeft gestolen. Samen met agent Lucy (Tine Embrechts) laat hij zien dat hij toch nog schurkenbloed in zich heeft…

Het verhaal van "Verschrikkelijke Ikke 2" is niet zo origineel als z'n voorganger, maar heerlijk stemmenwerk van vooral Tine Embrechts en de wisselwerking tussen Gru en de guitige meisjes zorgen toch voor een waardige opvolger.

Maar laat ons vooral niet de heerlijk onnozele humor van de Minions uit het oog verliezen. Het hele gezin ligt geregeld strijk van 't lachen bij het zien van de gele guitige mannetjes.

[FOTOSPECIAL]

Verschrikkelijke Ikke 2 – vanaf 30 oktober 2013 verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Blu-ray 3D

Partner Content