Eerste LEGO Store in België opent de deuren

Vandaag gingen de deuren van de allereerste LEGO Store in België open en dat stond garant voor heel wat twinkelende kinderoogjes, bouwplezier en verwonderde blikken in het Wijnegem Shopping Center.

In de splinternieuwe LEGO Store kan je natuurlijk bouwdozen aankopen, maar de winkel is zoveel meer dankzij enkele spannende extra's:

 • de Pick-a-Brick-muur zorgt ervoor dat iedereen naar hartenlust verschillende blokjes en LEGO-elementen afzonderlijk kan uitkiezen, allemaal beschikbaar in verschillende kleuren, vormen en groottes. Voer voor echte fans dus!
   
 • de LEGO living room bevindt zich in het hart van de winkel en geeft ruimte aan de kids om hun creativiteit te laten opborrelen. Ze kunnen er zelf bouwen met LEGO sets of hun eigen bouwwerken maken.
   
 • de Digital box brengt de grootste kinderen helemaal in vervoering. Hou je een doos voor de camera, dan krijg je een aantal seconden later een 3D-model van het product te zien dat beweegt. Cool dus!
   
 • iedereen kan zich ook nog vergapen aan unieke en leuke LEGO creaties in de LEGO expo
   
 • voor kleine fans die hun fantasie aan het werk willen zetten is er de Build-a-Mini-toren waar ze naar hartenlust eigen figuurtjes in elkaar kunnen zetten. Een ridderhelm, een surfshort en een heksentruitje? Het kan allemaal!
   
 • als klap op de vuurpijl vind je in de winkel ook nog heel wat exclusieve bouwsets terug

[FOTOSPECIAL]

Er zijn ondertussen al 105 LEGO-winkels over de hele wereld. Elke eerste donderdag van de maand (van 16u tot 18u) kunnen kinderen in de LEGO Store in België deelnemen aan een gratis mini-modelbouw actie. De modelletjes kunnen nadien meegenomen worden naar huis.

LEGO Store
Wijnegem Shopping Center
Turnhoutsebaan 5/400
2110 Wijnegem

 

Partner Content