@GettyImages

Ik ga op reis en ik neem mee… m’n eigen koffer

Een nachtje gaan logeren of op vakantie gaan is voor de meeste kinderen erg spannend. Je kapoen voorbereiden doe je door samen met hem z’n spullen in te pakken, liefst in z’n eigen vrolijke kinderkoffer. Wij zorgen voor de inspiratie!

IEDER ZIJN EIGEN KOFFER

Of jullie samen met het gezin op vakantie vertrekken of zoon- of dochterlief gaat een nachtje bij oma en opa logeren, de kids vinden het superfijn om hun eigen spulletjes apart mee te nemen en hun koffer overal achter zich aan te slepen.

Het aanbod aan speciale kinderkoffers is groot en varieert van vrolijke trolleys tot heuse loopauto’s waar ze ook op kunnen zitten. Let zeker op de afmetingen als je een kinderkoffer koopt, in het bijzonder als je met het vliegtuig reist. De meeste trolleys mogen namelijk probleemloos mee als handbagage. Zo ben je er zeker van dat je kleintje al zijn spulletjes steeds bij zich heeft.

Ga je met het vliegtuig? Dan is de Bedbox Jetkids van Stokke zeker handig. Het is niet enkel een ride-on koffer, maar ook een bed voor in het vliegtuig. Heel erg praktisch!

EEN EIGEN KOFFER VOOR DE KIDS: INSPIRATIE

Bontoy loopauto met koffertje Dalmatiër


€ 119,95. Hier verkrijgbaar.

Lilliputiens Jack the piraat trolley


€ 96,99. Hier verkrijgbaar.

Trixie Ruime Trolley Mr. Lion


€ 89,95. Hier verkrijgbaar.

Lässig kindertrolley Racoon


€ 49,95. Hier verkrijgbaar.

Pellianni reistrolley groen

€ 98,90. Hier verkrijgbaar.

Kidzroom Trolley Koffer Cuddle pink


€ 39,95. Hier verkrijgbaar.

Samsonite Happy Sammies Alpaca


€ 99,00. Hier verkrijgbaar.

Stokke Bedbox Jetkids


€ 169,00. Hier verkrijgbaar.

NOG MEER REISTIPS:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content