©GettyImages

Klaar voor een groot bed? Dit is ons favoriete beddengoed

Is je kindje klaar voor een groot bed? Spannend! Hierbij hoort natuurlijk ook nieuw beddengoed dat je kleintje zo naar dromenland brengt. Schattige beestjes, stoere piraten of vette auto’s? Dit is ons favoriet beddengoed!

Kind en gezin raadt aan om je kindje zo lang mogelijk in een spijlenbedje te laten slapen. Op een bepaald moment -meestal rond 2,5 à 3 jaar- is je kleintje echter klaar om de stap te zetten naar een groot bed. Hoe je weet of het moment voor zoon- of dochterlief is aangebroken, lees je hier.

BEDTEXTIEL

Je wilt natuurlijk dat de stap naar een groot bed zo vlot mogelijk verloopt. Hierbij kan de keuze voor bedtextiel een belangrijke rol spelen. Terwijl je bij je baby nog gewoon lakentjes kon kiezen die je zelf mooi vond, zullen bepaalde kleuters zelf aangeven wat ze leuk vinden.

Wat zullen ze in de wolken zijn met een donsdekenovertrek dat hen naar de ruimte brengt, waarop hun favoriete dier prijkt of dat de coolste auto’s toont. Het is soms een moeilijke tweestrijd, maar gelukkig is er heel wat beddengoed te vinden dat zowel kindjes als ouders kan bekoren.

ONZE FAVORIETEN

1

Snurk dekbedovertrek


€ 59,95. Hier te koop.

2

Oyoy dekbedovertrek


€ 55,00. Hier te koop.

3

Roommate dekbedovertrek


€ 87,00. Hier te koop.

4

Bibelotte dekbedovertrek

€ 59,95. Hier te koop.

5

Covers en co dekbedovertrek

€ 59,95. Hier te koop.

6

Jollein dekbedovertrek


€ 19,95. Hier te koop.

7

Hayka dekbedovertrek


€ 79,95. Hier te koop.

8

Studio Ditte dekbedovertrek


€ 64,95. Hier te koop.

9

Beddinghouse dekbedovertrek

€ 29,95. Hier te koop.

10

Good morning dekbedovertrek

€ 29,95. Hier te koop.

MEER OVER DE KINDERKAMER:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content