Filmtip voor de kids – Turbo

Snelheid en slakken…op het eerste zicht een vreemde combinatie. Maar in deze nieuwe animatiefilm van de makers van Madagascar en Kung Fu Panda vormen ze wel een perfect duo.

Een slak die ervan droomt om het op te nemen tegen de meest snelle racewagens in de Indy 500-race? Het kan! Slakje Turbo (Michaël Pas) maakt het zichzelf ontzettend moeilijk door aan iedereen te willen bewijzen dat hij supersnel kan zijn. Wanneer hij voor de zoveelste keer uitgelachen wordt door zijn vrienden, besluit hij het avontuur op te zoeken. Toevallig belandt hij in de motor van een racewagen en krijgt hij plots de kwaliteiten waarvan hij al z’n hele leven droomt. Met de hulp van Tito (Jelle De Beule), Angelo (Koen Buyse) en enkele superslakken is Turbo eindelijk klaar om zijn talenten aan de hele wereld te tonen.

[FOTOSPECIAL]

Kinderen zullen zich vergapen aan het supertalent van Turbo in deze nieuwe animatiefilm. De hoge aaibaarheidsfactor van de slakken en de snelle ritten op het raceparcours zorgen voor een vlotte film die bij het jonge filmpubliek zeker in de smaak zal vallen.

Ouders zullen dan weer gniffelen bij het horen van de vele grappige accentjes die in de film gebruikt worden. Vooral de stemmen van Tito en Angelo zijn zalig om naar te luisteren.

Turbo – release 23 oktober 2013
Meer info: www.turbomovie.com

Partner Content