Haal het zonnetje in huis met de Tripp Trapp® in Sunflower Yellow

Advertorial Stokke® breidt zijn iconische Tripp Trapp®-collectie uit met de trendy Sunflower Yellow-kleur. Een must have voor gezinnen met kleine kinderen, zoals dat van Nele: moeder van een peuter en hoogzwanger van een tweede.

Illegale mee-eter

“Al van toen onze peuter nog een baby was, wilden we haar graag bij ons mee aan tafel. En dat kon enkel illegaal, in een wipper die eigenlijk niet op tafel mag staan omwille van de ‘fall hazard’: het valgevaar dat in zo’n situaties gecreëerd wordt. We waren dus maar wat blij toen we als kersverse ouders niet enkel die baby, maar ook de Tripp Trapp® in huis haalden: de iconische stoel met een mooi design ontworpen door Peter Opsvik, duurzaam én een soort van alles-in-één, want boven alles is de Tripp Trapp® een meegroeistoel.”

Het concept

“Dat lees je goed: een meegroeistoel. De houten kinderstoel doet in eerste instantie dienst als frame waarop een newborn set geklikt kan worden. Zo kon die wipper mooi op de grond blijven staan, terwijl ons pasgeboren kleintje mee aan tafel kon zitten. Zodra dat kleintje groter werd en rechtop kon zitten, monteerden we de babyset op de stoel. Ondertussen moeten we enkel nog de riempjes gebruiken om haar op haar plaats te houden en binnenkort kan de Tripp Trapp® gewoon als stoel dienst doen. Dankzij het goed uitgedachte ontwerp kan de zit- en voetenplank in hoogte en diepte versteld worden, zodat er nooit zo’n ‘fall hazard’ ontstaat en onze dochter op elke leeftijd veilig en comfortabel zit om alles te doen wat ze in een stoel kan doen: (leren) eten, spelen, communiceren, maar ook ons negeren, eten weigeren of op de grond gooien, samen met het speelgoed. Het blijft natuurlijk een peuter. Maar dankzij Stokke® kunnen wij én die stoel onze dochter bij elke groeispurt bijbenen.”

Geluk en een lang leven

“Het leven zou makkelijker zijn als er wat meer dingen zouden meegroeien met kleine kinderen. Kleren en schoenen, om maar iets te zeggen, zodat je niet elke drie centimeter moet investeren in een nieuwe garderobe. Stokke® heeft dat begrepen. Het merk groeit zelf nog steeds en heeft de Tripp Trapp® -collectie pas uitgebreid met trendy Sunflower Yellow-kleur. Het zonnebloemgeel is een vrolijke, stoere kleur die optimisme uitstraalt en elk interieur een warme sfeer en positieve uitstraling geeft. Ook de interieurs waar al eens eten en speelgoed op de grond belandt!

Zonnebloemen staan dan ook voor geluk en een lang leven, exact waar ook de stoel van Stokke® voor staat.

Naast het nieuwe Sunflower Yellow is de Tripp Trapp® ook in verschillende andere kleuren verkrijgbaar, waaronder zachte pastels en primaire kleuren die het kind zelf én het kind in jou blij maken. De Tripp Trapp® kan verder opgevuld worden met de zachte, stijlvolle kussens in vier nieuwe designs.

Tripp Trapp laat je dromen

“In bijna 50 jaar zijn al meer dan 12 miljoen kinderen over de hele wereld opgegroeid met de iconische Tripp Trapp® en daar komt dus straks nog eentje bij. Want met een tweede dochtertje op komst staat ook de tweede Tripp Trapp® al klaar. Voorlopig ligt de babypop van de peuter nog in het newborn setje, maar straks zal dat kleintje daarin triptrappelen. En dat is exact de reden waarom die Tripp Trapp® meer is dan een meubelstuk. De stoel laat ons als ouders dromen. Hij schept verwachtingen en geeft ons nu al een idee van hoe het kan zijn, met een vers baby’tje dat straks deel gaat uitmaken van ons gezin. Hoe ze al vanaf de eerste dagen bij ons aan tafel kan zitten in alle rust, of hoe ons eten alsnog koud gegeten wordt, omdat de baby gesust moest worden in die newborn set. Hoe ze wat later zelf die eerste hapjes vaste voeding zal krijgen en zal leren eten in de babyset. En hoe ze uiteindelijk alles op de grond zal gooien vanuit die stoel, van eten tot speelgoed, uit ‘colère’ of uit puur plezier. Hoe ze zal knutselen, lezen en leren, huiswerk zal maken en de wereld kan ontdekken, allemaal vanop die ene stoel. De plek die haar en ons enige zekerheid biedt, vanaf de geboorte tot de volwassenheid. De Tripp Trapp® is nu al een deel van ons gezin dat heel binnenkort weer uitbreidt. En daarmee halen we hopelijk – in alle opzichten – het zonnetje in huis.” Klik hier en ontdek alles over de  Tripp Trapp®-collectie

Partner Content