Hotspots for kids: Oost-Vlaanderen

Vijf weken lang gaan we op zoek naar de coolste kidsadresjes in Vlaanderen. Waar kan je jouw mini-fashionista in een nieuw kleedje steken? Waar vind je die droomschoen? Waar ontdek je origineel speelgoed? Kom het hier te weten! Deze week: Oost-Vlaanderen.

 

 

 

Kleding

Authentics Hamme

[imageid:502883;width:150;height:;align:left] Dit adresje moet je zeker noteren. De kinderkleding is hier uniek, hip en prachtig. Zaakvoerster Geneviève schrikt niet weg van een beetje kleur en durft gewaagde combinaties samen te stellen. In een outfit van Authentics gaat je kind niet op in de grijze massa, maar springt het er vol kleur uit.

Deze boetiek heeft een groot hart voor Belgische merken. Inge Van Den Broeck, Finger in the nose, Bellerose, B Team, Wild, Bengh per principesse…zijn enkel van de leuke merken die je hier kan krijgen. Een aantal buitenlandse toppers vullen de collecties mooi aan.

Geneviève hecht veel belang aan persoonlijk advies. Ze wil dat haar klanten met een goed gevoel en een coole outfit naar huis gaan. Ook mama's zijn dol op deze winkel. Nadat de outfit van de kids is gekozen, kunnen zij hun slagje slaan.

Bezoek de website www.authentics-hamme.be of neem een kijkje op de Facebook pagina

Schoenen

Aap noot mies

Speelgoed

Doen

Zien

Partner Content