©hartendief.nl

Hylkia van Hartendief lanceert prentenboek én bijpassende kinderkamercollectie

Een wandlamp, muursticker en behangcirkel die het verhaal uit een prentenboek tot leven brengen in de kinderkamer. Hoe cool is dat? Nog cooler is dat het bestaat! Ziehier het prentenboek ‘De maan moet ook een kus’ én de prachtige kinderkamercollectie.

Een kus voor de maan?

Op een avond is het bedtijd voor Beertje. Iedereen krijgt een kus, ook Papa Beer die buiten naar de sterren kijkt. Samen met Papa Beer kijkt Beertje naar de sterren en de opkomende maan. Wat is de maan mooi en lief! De maan moet ook een kus! Maar de maan is ook heel hoog en ver weg. Zal het Beertje lukken om de maan een kus te geven?

©hartendief.nl

Beertje komt tot leven in de kinderkamer

Tegelijk met het boek lanceert Hartendief een serie bijpassende kinderkameraccessoires. Met een wandlamp, behangcirkel en muursticker tover je de kinderkamer om tot het verhaal van Beertje en Maan. De wandlamp is overdag de lieve Maan uit het boek; in het donker met het licht aan zie je Papa Beer, Hert, Vos, de Bevertjes en Beertje die op de ladder proberen de maan een kusje te geven.

©hartendief.nl

Hartendief

Als illustrator is Hylkia de Jong al jaren succesvol met haar merk Hartendief. De betoverende wonderlampen, die verschillende taferelen laten zien als de lamp aan of uit is, vormden het begin. De collectie breidde de afgelopen jaren uit met wandlampen, muurstickers, posters en behangcirkels. Ook internationaal is Hartendief zeer geliefd. Het boek verschijnt daarom direct in het Nederlands, Engels en Duits.

Meer info over Het prentenboek ‘De maan moet ook een kus’ & de bijpassende kinderkameraccessoires vind je hier.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content