In 7 stappen naar gelukkiger (stief)gezin

Mama of papa zijn loopt niet altijd van een leien dakje, maar wanneer je als “nieuwe” ouder in een gezin terecht komt dat niet het jouwe is, kom je nog vaker voor situaties en vragen te staan waar geen pasklaar antwoord voor is. Het boek “Je wist waar je aan begon!?” leert plusouders om zichzelf in 7 stappen naar een nieuw evenwicht te leiden.

De uitspraak "je wist waar je aan begon" heeft iedere plusouder ongetwijfeld ooit al moeten aanhoren. Maar betekent dat automatisch dat je als nieuwe mama of papa perfect weet hoe je moet reageren op bepaalde situaties of vragen? Natuurlijk niet! Bovendien hangt er rond de problematiek van de samengestelde gezinnen nog steeds een taboe, waardoor heel wat plusouders het gevoel krijgen dat ze alleen staan met hun gevoelens.

Het werkboek "Je wist waar je aan begon!?" wil alle nieuwe mama's en papa's leren om zichzelf in zeven stappen te coachen naar een nieuw evenwicht. Auteur Anja Pairoux toont via persoonlijke verhalen hoe je via eenvoudige denkoefeningen inzicht kan verschaffen in jouw specifieke situatie. Dankzij het stappenplan kan je harmonie in je nieuwe gezin vinden en verhogen de slaagkansen ervan aanzienlijk.

Je wist waar je aan begon!? door Anja Pairoux
ISBN 9789089314383
Prijs 22,50 euro
Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts

 

Partner Content