K3 ontwerpt feestelijke meisjescollectie

Kristel, Karen en Josje van K3 zijn nog lang niet uitgezongen. Dat bewezen ze vandaag, 20 november 2013, met de lancering van hun nieuwe cd LOKO LE én een feestelijke meisjescollectie voor JBC

De Belgische modeketen JBC brengt al 11 jaar een collectie uit in samenwerking met K3, maar nu gaan Kristel, Karen en Josje nog een stapje verder. De drie ontworpen zelf een feestcollectie voor hun jonge fans. Elk creëerden ze een outfit die helemaal in lijn ligt met hun persoonlijkheid.

Kristel gaat voor romantische feestjurk

"Ik heb mijn silhouet ontworpen vanuit het perspectief van een mama en een modebewuste vrouw. Ik heb gekeken wat mijn dochtertjes graag dragen. Zo moeten de kleren losjes zitten en moeten de materialen aangenaam op de huid zitten. Het is een uitgesproken feestelijke collectie die je ook nonchalant kan combineren. Op die manier is de collectie erg draagbaar. Dat vind ik ook belangrijk, zeker in deze tijden. Als je investeert in kleren, dan moet je ze toch voor meer dan één gelegenheid kunnen dragen.”

Karen kiest voor stoere broek met chique blazer

Toen JBC mij vroeg om een outfit te ontwerpen, dacht ik spontaan aan mijn zevenjarig nichtje waarvan ik de meter ben. Ik merk wel dat ze de prinsessenperiode wat ontgroeid is. Nu wil ze een skinny jeans, maar dan wel gecombineerd met een gekleed blazertje. Het T-shirt met de gouden “Drama Queen” print is een knipoog naar mezelf: ik ben een onverbeterlijke drama queen en ik ben er fier op. Een drama queen blijft tenslotte een queen.”

Josje en het vleugje nostalgie

“Ik hou van rokken omdat je deze kan combineren, een jurk biedt minder mogelijkheden. Ik vond het ook belangrijk dat het bloesje mooie knoopjes had. De eenhoorn met de roosjes vind ik een heel geslaagd motief. Zo'n details maken het verschil. Zelf vind ik een kraagje heel leuk, maar omdat niet iedereen daarvan houdt, heb ik het bij een losse kraag gehouden die je kan combineren met de silhouetten van Karen of Kristel. Een hoed vond ik een must, het maakt een outfit helemaal af."

[FOTOSPECIAL]

De K3 feestcollectie is vanaf 21 november 2013 verkrijgbaar bij JBC

 

Partner Content