Regenweer? 9x de vrolijkste kinderparaplu’s

Door -
@GettyImages
In ons land durft er al eens een regenbuitje vallen. Geen nood, ook bij regenweer kun je met je kinderen naar buiten. Een vrolijke kinderparaplu mag natuurlijk niet ontbreken. Dit zijn onze favorieten!

Kinderparaplu: voor elk wat wils

Ook als het regent vinden kinderen het buiten heel erg leuk. In de plassen springen of in de regen dansen, het kan – meestal – allemaal! Soms blijf je natuurlijk liever droog. Dan komt een eigen paraplu op kindermaat goed van pas. Ze zullen blinken van trots!

Let er zeker op dat de kinderparaplu stevig is, maar niet te zwaar zodat je kindje ‘m makkelijk zelf kan vasthouden. Voor de rest moet hij er natuurlijk leuk uitzien. Kies er eentje in hun favoriete kleur, met een leuk motiefje of waarom geen die van kleur verandert als hij nat wordt?

Onze favoriete paraplu’s op kindermaat

1 / 9
Djeco paraplu under the rain

Handige kinderparaplu met vrolijke figuurtjes die schuilen voor de regen. € 9,95. Hier te koop.

Rex londen paraplu dolly llama

Stevige kinderparaplu met de vrolijke dolly llama. Hiermee ben je toch klaar voor elke regenbui? € 14,95. Hier te koop.

Grech & Co paraplu light blue

Stijlvolle kinderparaplu in de herkenbare Grech & Co kleurtjes. Gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen! € 23,99. Hier te koop.

Esschert design paraplu kiekeboe

Deze Kiekeboe paraplu van Esschert Design ziet eruit als een grijs vliegtuig en heeft raampjes waardoor je kunt komen piepen. € 9,95. Hier te koop.

Vilac kleurrijke paraplu kat

Kwalitatieve kinderparaplu, ontworpen door de Zweedse illustrator Ingela P Arrhenius voor Vilac. Leuke paraplu met een vleugje retro. € 19,95. Hier te koop.

Kidzroom paraplu fearless & cuddle mint

Mooie paraplu met het populaire Fearless & Cuddle design van Kidzroom. Ideaal om te combineren met een leuke rugzak of trolley uit de reeks. € 9,95. Hier te koop.

Fresk paraplu hedgehog

Deze stijlvolle kinderparaplu van het Nederlandse Fresk is gemaakt van gerecycleerd polyester. € 19,99. Hier te koop.

Floss & Rock paraplu rockets

Deze paraplu van het Britse Floss & Rock is magisch! Als het regent komen er gekleurde dino’s tevoorschijn. Als de paraplu opdroogt, verdwijnen de kleurtjes weer. € 18,95. Hier te koop.

Playshoes paraplu vrachtwagen

Deze vrolijke kinderparaplu is er eentje voor kleintjes die houden van gravers en vrachtwagens. Past perfect bij de rest van de Playshoes regenkledij voor kinderen. € 16,95. Hier te koop.

Nog meer plezier in de regen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here