©GettyImages

Kindertekeningen ophangen: 7x leuke ideetjes

Door Celine Werner

Kinderen maken de mooiste kunstwerken voor mama en papa. Jammer dat ze vaak in de prullenmand of de onderste lade belanden. Geef ze daarom een prominente plek in huis door ze op een creatieve manier te verwerken in je interieur.

Kindertekeningen in je interieur

Een volledige wand vol knutselpracht

Netjes ingekaderd

Een gigantisch prikbord

Aan de waslijn

Metalen memobord

Gebruik een kleerhanger

Rechtstreeks op de muur tekenen

5x knutselen met washi-tape

Heb jij kleine kunstenaars in huis? Dan gaan ze misschien ook graag aan de slag met washi-tape! Pluspunt voor jou: ze kunnen er geen vlekken mee maken. 😉 Aan het werk!

Knutselen met wc-rollen: 5 makkelijke ideeën

Knutselen hoeft niet veel geld te kosten en je hoeft er zelfs niet voor naar de winkel te rennen. Want waar lege wc-rollen niet allemaal goed voor zijn … Spaar je ze op? Dan heb je meteen het leukste knutselmateriaal in huis!

Knutselidee voor mama’s met twee linkerhanden: 5x ik-mis-je-kaartjes

Een geknutselde kaart sturen naar oma en opa, je vriendjes of iemand anders om hen te laten weten dat je ze heel hard mist: wat een topidee! Wedden dat je kaartje de hele coronacrisis, én nog langer ook, zal staan blinken op de schoorsteenmantel?

 Zeker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content