Kleed je Playmobil figuren vanaf nu zelf aan

Mama’s en hun dochters die graag een namiddagje gaan shoppen, zullen met het nieuwe Playmobil winkelcentrum helemaal in de wolken zijn. Voor het eerst in de geschiedenis van Playmobil kan je er namelijk je figuurtjes zelf aankleden.

Het compleet ingerichte winkelcentrum is zo opgebouwd dat je langs twee zijdes kan spelen. De winkels bieden een ruime selectie kleding aan. Je vindt er niet alleen sportkleding, handtassen en accessoires maar ook bruidsjurken. Vind je op de benedenverdieping niet meteen je gading? De lift brengt je in een wip naar de bovenste verdieping. En bekomen van al dat shoppen kan je in een heerlijk ijssalon.

Voor het eerst kan je er Playmobil figuurtjes zelf kleren aantrekken. Je klikt gewoon het voorste en het achterste deel van het kledingstuk samen en stelt op die manier je eigen outfit samen. Meisjes zullen dit geweldig vinden!

Wil je het winkelcentrum uitbreiden? Geen probleem, voeg er gewoon andere winkels aan toe! De kledingwinkel met parfumerie en de speelgoedwinkel zorgen voor nog meer winkelpret en in het schoonheidssalon kunnen je figuurtjes op adem komen.

Adviesprijs winkelcentrum – 149 euro
Adviesprijs kledingwinkel – 51,95 euro
Adviesprijs speelgoedwinkel – 12,95 euro
Adviesprijs schoonheidssalon – 17,95 euro

 

Partner Content