Kom tijdens de paasvakantie naar ons Zappy Ouders Paasevent

Nog geen plannen in de paasvakantie? Kom dan naar het allereerste Zappy Ouders Paasevent op zaterdag 15 april in Grand Bazar Antwerpen.  Er zijn leuke workshops, een tof paashaasparcours en vooral héél veel chocolade eitjes om van te smullen!

Zappy Ouders viert Pasen!

In Grand Bazar Antwerp komt de Paashaas dit jaar speciaal voor jou en je gezin al een dagje vroeger! Tussen 11 en 17 uur kunnen je kinderen op een geweldig paasavontuur, want Zappy Ouders zorgt voor maar liefst vier superleuke activiteiten. Waar hopt jouw kind het eerst heen?

#1 Workshop: pimp je paasmandje

Hoe kun je beter eieren rapen dan met een zelfversierd paasmandje? In een gezellig tuintje kunnen jouw kinderen zich uitleven met stickers, washitape en ander pimp-materiaal om hun eigen paasmandje te maken. Extra leuk: nadien krijgen ze hun vrolijke creatie gewoon mee naar huis.

#2 Huppelparcours: spring naar de chocolade-eitjes

Paashaasoortjes aan… Op je plaats… Start! Kruip door de buxustunnel, spring in de autobanden, loop over de evenwichtsbalk en haast je naar de eindmeet. Heeft je kind het parcours afgelegd als een echte paashaas? Dan verdient hij chocolade-eitjes natuurlijk.

#3 Workshop: versier je eitjes

Bij Pasen horen eitjes natuurlijk. Aan dit huiselijke standje krijgt elk kind twee eieren om helemaal zelf te versieren. Stiften, stickers en leuke paasspulletjes… alles is voorzien om hun wildste fantasieën waar te maken. Jouw kind maakt er vast iets geweldig moois van.

#4 Photobooth: ga op de paasfoto

Smile! In de speciale photobooth kies je zelf met welke paasprops je op de foto gaat. Zet een hoedje op, trek een gekke bek en…klik! Je kunt je foto meteen online sharen én krijgt hem ook mee naar huis. Een mooie herinnering aan een fijne dag!

En na het huppelen… lekker winkelen!

Geniet nog na van de gezellige paassfeer in Grand Bazar Antwerp. Shoppingplezier gegarandeerd in dit hippe shopping center! In de vele ketens en leuke snuisterwinkels vind je vast wel iets naar je zin. Als je even wilt uitblazen, kun je terecht in een van de lekkere eet- en drankzaken. Extra leuk ook dat je je in hartje Antwerpen bevindt. Grand Bazar Antwerp ligt immers vlak naast de Groenplaats en de Meir, op de grens van het historische en commerciële centrum van de stad.

Praktische info:

De binnenstad van Antwerpen is gemakkelijk te bereiken per fiets, te voet, met het openbaar vervoer of met de auto (hou wel rekening met de lage-emissiezone!).

  • Je kunt je auto onder andere kwijt op de gratis Park & Ride Linkeroever, aan de Blancefoerlaan. Daar kun je tram 3, 5, 9 of 15 nemen en uitstappen aan halte Groenplaats. Meer info over parkeren vind je op de website van Visit Antwerpen.
  • Kom je met de trein? Verlaat het station dan via De Keyserlei en wandel over de Meir richting Groenplaats (± 15 à 20 minuten wandelen) of neem de metro aan halte Diamant – Centraal Station.

Partner Content