© swimfin.nl

Leren zwemmen wordt nu nog leuker!

Leren zwemmen is een leuke mijlpaal in het leven van je kind. Maak het nog leuker met deze nieuwe hulpmiddeltjes. Zwemmen, springen, spartelen en lachen, met de SwimFin en Swimhero heeft je kindje op een veilige manier waterpret!

Swimfin

De SwimFin is een drijfhulpmiddel dat op de rug zit en om de borst en het middel van je kind vastgebonden wordt. Hierdoor heeft je kind alle bewegingsvrijheid die het nodig heeft om op een leuke en veilige manier in het water te spelen.

Dit drijfhulpmiddel in de vorm van een haaienvin rust op het zwaartepunt van het lichaam, waardoor kinderen tijdens het zwemmen goed in balans blijven. Zo krijgen ze met plezier het zwemmen onder de knie.

De haaienvin is te gebruiken om de schoolslag te leren, maar ook als je kind bijvoorbeeld de borstcrawl of rugcrawl doet. Naast meer stabiliteit in het water geeft de stoere SwimFin ook een flinke boost zelfvertrouwen.

De Swimfin is geschikt voor kinderen van ongeveer 18 maanden tot 12 jaar. Je kunt het eenvoudig omdoen bij je kind door de banden aan te trekken en vervolgens met klittenband te bevestigen. De haaienvinnen zijn verkrijgbaar in roze, rood en oranje.

Swimhero

Met dit leuke drijf-en zwemvestje in één leert je kind spelenderwijs zwemmen. Het drijfvestje met blokjes is ideaal om kindjes van 2 tot 2,5 jaar te laten gewennen aan het water. Van zodra je kindje zich goed voelt in het water zal het met zijn beentjes moeten trappelen en de armpjes bewegen en zo leren survivalzwemmen. Beetje bij beetje kun je de drijfblokjes afbouwen zodat het een zwemvestje wordt. Je kindje kan het dragen tot hij 6 jaar is.

Het verschil met andere drijfvestjes bestaat erin dat de drijfblokjes anders op het lichaam zitten waardoor het kindje de juiste zwemhouding aanneemt en moet bewegen in het water. Op die manier zal het kindje zich de basis van het zwemmen eigen maken op een speelse en onbewuste manier.

Extra pluspunt: de swimhero beschermt je kindje beter tegen de koude én tegen zonnestralen. Bovendien ziet het pakje, een pinguïn, er erg leuk uit.

Ook voor mindervalide kindjes is dit pakje een aanrader. Spierziekten Vlaanderen promoot dit pakje omdat het ook zeer geschikt is voor kindjes met een spierziekte.

Lees ook:

SaveSave

Partner Content