Maak je eigen geschiedenis met de TimeCapsules

Sommige momenten in ‘t leven wil je voor altijd koesteren. Bepaalde spulletjes wil je voor altijd bij je houden. Of misschien wil je wel herinneringen bewaren om cadeau te doen aan je beste vriendin op een bijzonder moment. Net daarom werden de TimeCapsules op de markt gebracht.

De TimeCapsules zijn een samenwerking tussen bedenkster Anouk van der El, productdesigners OfficeOriginair, creatief collectief Venour en grafische ontwerpers Mae Engelgeer en Marloes Sijm.

De boxen zijn klaar voor gebruik en bevatten een boek om je mooiste herinneringen in te noteren, washi tape om je favoriete foto's erin te plakken en een set labels, stickers en inpakpapier. Verder steekt er ook nog een handleiding vol inspiratie en tips in het doosje.

Zit alles in de TimeCapsule? Dan kan je ze afsluiten met een bijgeleverde sealing strip. En die mag pas open gemaakt worden op de aangegeven datum in de toekomst.

De Capsule kan je bijvoorbeeld cadeau doen bij een geboorte zodat mama allerlei leuke spulletjes kan verzamelen die haar dierbaar zijn. Maar je kan het net zo goed als geschenkje afgeven bij een huwelijk of bij een afscheid van een collega.

[imageid:955923;width:240;height:;align:left;caption:TimeCapsules]

Meer info: www.timecapsules.be
Kostprijs: 34,95 euro

Partner Content