Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
iStock

Dit is de leukste meisjeskleding voor deze lente

Is jouw dochtertje ook al uit haar kleren van vorig seizoen gegroeid? We zijn er (stiekem) eigenlijk wel blij om, dan kunnen we de nieuwste trends (online) shoppen. Ontdek onze selectie meisjeskleding!

7x fris en fruitig de lente in

Een jurk met ruitjes

meisjeskleding

€ 59 – Maed For Mini

Fleurige jumpsuit

meisjeskleding

€ 14,99 – H&M

Blote-benen-weer

meisjeskleding

€ 45 – Selva Sauvage

Een vrolijke print

meisjeskleding

€ 46,95 – Lotiekids

Bootje varen

meisjeskleding

€ 45 – Bonmot

Hippe sneakers

meisjeskleding
€ 74,95 – Veja

Diadeem met geknoopt detail

meisjeskleding

€ 4,99 – H&M

Genderneutrale kinderkleding: voor jongens én voor meisjes

Kiezen jij en je kinderen ook liever helemaal zelf welke kleding jullie kopen, los van een meisjes- of jongenslabel? Dan wordt dat almaar gemakkelijker. Meer en meer winkels hebben het gewoon over hun ‘kids-afdeling’ waarin jullie zelf kiezen welke kant jullie opgaan. We zetten onze favoriete winkels en merken met genderneutrale kinderkleding op een rijtje.

Voor de baby’tjes

Er zijn tientallen leuke webshops, maar ook voor pasgeboren baby’s zijn er wel degelijk tal van hippe online stores te vinden. Hier vind je alvast een paar absolute toppers op een rij!

Je kind zelf zijn kledingkeuzes laten maken: goed idee of niet?

Als ze baby zijn, is het makkelijk: jij kiest en koopt de kleertjes die je leuk vindt voor je kleine schat. Maar eens ze wat ouder worden, komt hun eigen willetje en smaak naar boven. Vanaf wanneer liet jij jouw kind z’n eigen kleren kiezen?

Ook leuk:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content