Nieuw online spelplatform

Traditionele bordspellen zijn natuurlijk nog steeds bijzonder leuk om boven te halen op een frisse winternamiddag of tijdens een familiefeestje, maar kinderen groeien steeds vaker op met de online versies van deze games. Ook SmartGames gaat mee met de toekomst en digitaliseert haar spelletjes.

De Belgische speelgoedfabrikant Smart heeft gisteren woensdag 14 november 2012 de lancering aangekondigd van een nieuw, online spelplatform. Iedereen, waar ook ter wereld, kan vanaf nu een uitgebreide selectie van de bekende SmartGames ook online gaan spelen op www.smartgameslive.com.

Het nieuwe platform bouwt verder op de succesformule van de bekende bordspellen. Via het online platform kan iedereen via tablet, smartphone of laptop zijn of haar favoriete spel spelen. Net als bij de fysieke spellen zijn er verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor de speler langzaamaan kan uitgroeien van een starter via een junior en expert tot een master in het spel. De 12 belangrijkste spellen kunnen dus door zowel kids als volwassenen gespeeld worden dankzij deze verschillende niveau's.

De spellen van SmartGames worden vaak omschreven als educatief en verantwoord, maar toch is ook die grote fun-factor aanwezig. En dat geldt ook voor het online platform! Bovendien zetten de spellen je doorzettingsvermogen op de proef. Pluspunt is het feit dat de site reclamevrij is waardoor je niet gestoord wordt tijdens het spelen.

Partner Content