Nieuwe Disney-film centraal op Sneeuw- en IJssculpturenfestival

Wie tijdens de kerstvakantie helemaal wil onderduiken in de magische wereld van de nieuwe Disney-film Frozen, kan terecht in Brugge. Op het jaarlijkse Sneeuw- en IJssculpturenfestival kan het hele gezin zich vergapen aan mooie ijssculpturen en frisse ijstaferelen gebaseerd op deze nieuwe animatiefilm.

Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in sneeuw en ijs vol emoties en avontuur. De tentoonstelling is dit jaar helemaal gebaseerd op Disney's nieuwste animatiefilm "Frozen".

Wanneer Anna vervloekt wordt door haar boze zus, de koelbloedige Sneeuwkoningin Elsa, is Anna's enige hoop een lange reis door het bevroren koninkrijk. Samen met de stoere bergbeklimmer Kristoff, zijn rendier Sven en de hilarische sneeuwman Olaf, moet Anna in een race tegen de klok vechten tegen de elementen om haar eigen bevroren hart te laten smelten.

Tijdens het Sneeuw- en IJssculpturenfestival in Brugge kan je je laten betoveren door de kunst van sneeuw en ijs en beleef je met het hele gezin een adembenemende tocht in een ijskoude wereld vol fantasie en magie.

[FOTOSPECIAL]

Het festival vindt nog plaats tot en met zondag 5 januari 2014, elke dag doorlopend van 10 tot 18 uur op het Stationsplein van Brugge. Warme kledij is aanbevolen aangezien de temperatuur er steeds -6°C bedraagt.
Kostprijs: 11 euro (kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis binnen)
Meer info: www.icesculpture.be

Partner Content