Nieuwe fashionable poppencollectie

Schuilt er in jouw kleine meid een modeontwerpster? Nu is er de hippe poppencollectie La Dee Da waarmee je kind het al spelend leert.

Er zijn twee collecties verkrijgbaar: Dee City Girl en Sweet Party Collection. De poppen zijn ongeveer 30 cm groot. Ze dragen allemaal een outfit die je kan omtoveren van een look voor overdag naar een gepaste uitrusting voor 's avonds. Je kan de kledingcollectie van de poppen ook vergroten. Er bestaan 4 extra kledingsetjes die je kan kopen voor 7,99 euro per stuk.

Je kind creëert haar eigen ontwerpen met behulp van een speciaal sketchbook (12,99 euro). Hierin zitten tal van stickers en sjablonen waarmee ze haar creativiteit de vrije loop kan laten.

Bij elke pop krijg je ook een knutselboekje met informatie over hoe je zelf aan de slag kan gaan. Op Youtube (http://www.youtube.com/user/ladeedadolls) vind je ook tal van knutselfilmpjes.

Dee en haar vriendinnen zijn nu verkrijgbaar in de speelgoedwinkel voor 19,99 euro. En voor meer informatie kan je terecht op http://ladeeda.com/

Partner Content