Online schepsnoep en ander lekkers bestellen? Het kan!

Wie is er niet gek van zo’n schepzakje boordevol heerlijke snoep? Vanaf nu hoef je zelfs niet meer de deur uit voor al dat lekkers, want op www.snoepzoet.be kan je vandaag bestellen en morgen wordt alles netjes bij jou thuis geleverd! Als dat niet handig is.

Zoet is een online en offline boetiek waar je artisanale lekkernijen en zeldzame zoetigheden kan terugvinden. Bestel je via de website snoepzoet.be voor 17u? Dan krijg je al dat lekkers de volgende dag gewoon bij jou thuis aan de deur geleverd.

Het aanbod van Zoet bestaat uit smakelijk schepsnoep, fluffy marshmallows, vrolijke chocolaatjes, artisanale pralines en macarons de Paris. Maar dat is lang niet alles, want de boetiek biedt ook een uitgebreid gamma aan suikervrij, lactosevrij en glutenvrij snoep. En iedere vrijdag en zaterdag kan je er terecht voor dagverse macarons.

Online kan je niet alleen schepsnoep bestellen, maar ook zeldzame zoetigheden en kleurrijke thema-snoepzakjes. Wil je graag iemand verrassen? Dan kan je er nog een mooie geschenkverpakking mét leuke boodschap bovenop doen.

Eén ding is alvast zeker: of je nu de online of offline winkel bezoek, het water komt je ongetwijfeld in de mond!

Zoet – www.snoepzoet.be
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143 te Mechelen

Partner Content