Peuter rock ‘n’ roll

Superschattige laarsjes en hippe ballerina’s voor peutermeisjes en stoere booties en sportieve gesloten schoentjes voor peuterjongetjes… De herfst- en wintercollectie van de Bobux Pre-walk schoentjes is er.

Bij hun eerste waggelende stapjes zoeken kinderen evenwicht. De duo-flex zool van de Bobux pre-walk schoentjes helpt hen balans te vinden tijdens de baby rock ‘n’ roll move die zo schattig is om te zien. Bobux heeft een natuurlijke schoenvorm ontwikkeld die de speciale anatomie van het kindervoetje respecteert.
 
Kleine kindervoetjes krijgen alle ruimte om onbelemmerd te groeien en zich op een gezonde manier te ontwikkelen. Bobux pre-walk vergroot het zelfvertrouwen en vergemakkelijkt de overgang naar "echte" schoentjes.
 
  • Wist je dat….. Voetjes die net leren lopen raken de grond ongeveer 176 keer per minuut. Tijdens de overgang van kruipen naar lopen leert de baby hoe hij met zijn spieren en teentjes grip kan houden en overeind kan blijven. Een hele opdracht!
  • Wist je dat….. Elke keer als een kind, dat net kan lopen, een stap zet, raakt het de grond met een kracht die gelijk is aan tweemaal zijn lichaamsgewicht . Dat is elke dag het gewicht van twee walvissen. Heel wat voor die kleine voetjes!
  • Wist je dat….. Het is een fabeltje dat voetjes in de groei schoentjes met een stugge constructie nodig hebben. Voor een gezonde ontwikkeling van de voet moeten kinderschoenen juist maximale flexibiliteit en bewegingsvrijheid bieden.
  • Wist je dat….. Alle leer, stiksels en verf van Bobux zijn volledig gifvrij. Kinderen kunnen de schoentjes dus zonder gevaar in de mond stoppen.
Bobux pre-walk schoentjes vind je in de betere babyspeciaalzaak, schoenwinkels en online oa. bij de kleine zebra

Partner Content