Playmobil gaat op zoek naar de “PLAYMOBIL 1.2.3 Crèche van het Jaar”

Playmobil lanceert voor het eerst een wedstrijd voor crèches in België. In totaal ontvangen drie crèches een exclusieve “PLAYMOBIL 1.2.3-award” en worden ze verwend met een kleurrijke en gezellige speelhoek ter waarde van 2500 euro.

Alle Belgische crèches- dat zijn er meer dan 3500 – ontvangen een wedstrijdkit waarin verschillende maskers, een grote poster en een unieke wedstrijdcode zitten. Het is de bedoeling dat de kindjes zich creatief uitleven op de maskers. Kleuren, schilderen, versieren: alles kan en alles mag! De crèche-uitbater vereeuwigt vervolgens de kindjes en hun creaties op foto. Deze kunnen ze met vermelding van de specifieke wedstrijdcode uploaden op www.playmobil123.be.

1, 2, 3 in de kijker

Met deze wedstrijd wil PLAYMOBIL haar 1.2.3-lijn voor peuters van 1 tot 3 jaar onder de aandacht brengen. Met veel kleuren, ronde vormen en grote objecten vormt het gamma een goede ondersteuning bij het ontwikkelen van de fijne motoriek, bovendien stimuleren ze de creativiteit van deze kleine helden. Bovendien zijn alle figuren duurzaam, afwasbaar, kleurvast en zonder kleine losse stukjes.

De winnaars

Het merk hoopt gekke, originele en vooral verrassende fotoinzendingen te zien. Uit alle inzendingen kiest PLAYMOBIL drie crèches die de meeste stemmen verzameld hebben.  De deelnemende crèches kunnen hun kans vergroten door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen bij de ouders, vrienden en familie. Drie crèches ontvangen de exclusievePLAYMOBIL® 1.2.3 Crèche van het Jaar-award en winnen een volledig ingerichte speelhoek van PLAYMOBIL® 1.2.3 ter waarde van 2500 euro.

Praktisch

De wedstrijd loopt van 27 april tot 25 mei. Op 1 juni worden de winnaars bekend gemaakt. Het reglement van de wedstrijd is terug te vinden op www.playmobil123.be, daar vind je ook alle inzendingen terug en kan je zelf ook je stem uitbrengen, deelnemen, of jouw favoriet een extra boost geven door zijn inzending te delen.

Partner Content