Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Pinterest

Samen knutselen voor Moederdag: 4 ideeën

Een cadeautje krijgen op Moederdag is leuk. Bloemen ook. En een ontbijt op bed kunnen wij mama's ook wel smaken. Maar weet je wat we nog het allerleukst vinden? Iets wat onze kindjes zelf maken. Dus papa's: snel aan de slag met je zoon of dochter!

Moederdag: 4x prachtige én eenvoudige creaties

Hartjestrofee

Moederdag

Beschilder een houten blokje in mama’s lievelingskleur. Rijg de strijkkralen aan een ijzerdraad. Lijm het geheel vast met een lijmpistool in een geboord gaatje. Maak er een mooie hartjesvorm van en klaar is mama’s cadeau!

Een bloemetje voor mama

Moederdag

Deze eenvoudige bloemenkaart is makkelijk te maken door alle leeftijden! Het enige wat je nodig hebt, is gekleurd papier en kleurrijke knoopjes.

Je eigen tekening op een kaars

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Youtube

Hartjeskrans

Moederdag

Laat je mama zien hoeveel je van haar houdt met deze kleurrijke hartjeskrans. De pompon is de kers op de taart. Ontdek hier hoe je de krans maakt.

Nog meer cadeautips voor mama

Op Moederdag vieren we dé persoon die altijd voor ons klaarstaat: onze mama. Die ene dag in het jaar zetten we haar (extra) in de bloemetjes. Nog op zoek naar hét perfecte cadeau? Hier vind je tien leuke cadeautjes speciaal voor onze mama’s.

Ontbijt op bed

Komende zondag mag jij als mama ongetwijfeld een beetje langer in bed blijven liggen terwijl je partner en de kids een heerlijk ontbijt op bed klaarmaken. Bezorg hen alvast een paar lekkere ideetjes en beleef de meest heerlijke Moederdag.

Bron & beelden: Pinterest

Nog meer knutselideetjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content