Getty Images

8x sandalen die tegen water kunnen

De zomer staat voor de deur, de tijd voor blote teentjes en waterpret! Als je geen fan bent van de traditionele plastic waterschoentjes in felle kleuren of Crocs zijn er gelukkig nog fijne alternatieven voor kids die van water houden. Dit zijn onze favoriete sandalen die tegen water kunnen.

SANDALEN DIE TEGEN WATER KUNNEN

1

Salt Water Sandals swimmer cognac

Deze Salt Water Sandals zijn volgens ons de perfecte zomerschoenen. Ze zien er leuk uit, zijn erg comfortabel en ze zijn gemaakt om in het water te dragen. Ze mogen zelfs in de wasmachine. Wij zijn alleszins grote fan!
€ 62,00. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Hier te koop.

2

Birkenstock Rio kids EVA small fit silver

Birkenstocks zijn echte klassiekers, maar met kindjes in huis ben je vast fan van deze waterbestendige variant. De Rio met handige hielband is geïnspireerd op de originele kurken slipper, maar gemaakt van het bijzonder lichte en zeer flexibele materiaal EVA. Perfect voor in de tuin of op het strand!
€ 32,00. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Hier te koop.

3

Freedom moses sandaal toffee

Deze Freedom Moses-sandaal in slippervorm zit letterlijk als gegoten. Ze zijn gemaakt van gerecycleerd plastic, ruiken naar melk en honing en zijn waterproof. Zit er een vlekje op, dan veeg je ‘t gewoon weg met een beetje water en zeep. Je begrijpt vast waarom we fan zijn!
€ 36,00. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Hier te koop.

4

Liewood blumer sandalen panda sandy

Deze nieuwe sandaaltjes van Liewood zijn ideaal om mee in het water te lopen en ze zijn heel snel weer droog. Ze zijn gemaakt van een erg licht en zacht foam wat erg comfortabel zit. Extraatje: onderaan de zool zie je een pandagezichtje dat een leuke afdruk achterlaat in het zand.
€ 27,00. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Hier te koop.

5

Ipanema vegan beige sandalen

Heel leuke waterproof sandaaltjes voor de kleinste voetjes met een hartje en een indruk van ‘oma’s breiwerk’. Het erg comfortabel sandaaltje heeft drukknoopjes waarmee je de enkelomvang kunt aanpassen.
€ 21,99. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hier te koop.

6

Ipanema fashion sand vii kids

Voor de iets grotere kindervoet heeft het Braziliaanse Ipanema deze waterproof fashion sandal inclusief camouflageprint. Ze zijn gemaakt van soepel en duurzaam Flexpand en je loopt er heerlijk op. Wij houden van de subtiele bandjes die over de wreef lopen en de elegante sluiting.
€ 27,95. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hier te koop.

7

Viking molly

Een ideale sandaal voor de iets grotere actieve kids die van water houden, want deze Viking sandalen zijn waterresistant. Ze zijn supercomfortabel en makkelijk af te stellen. Een fijn sandaaltje dat er leuk uitziet en lekker functioneel is.
€ 69,95. Hier te koop.

8

Teva original universal sandaal

Deze originele Teva-sandaal is erg comfortabel, maar ziet er ook stijlvol uit en daar houden we van. De bandjes kun je op verschillende plekken verstellen en zijn erg snel droog, wat maakt dat de sandaal ideaal is om door het water mee te lopen.
€ 39,95. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hier te koop.

SANDALEN VOOR KINDEREN KOPEN: WAAR MOET JE OP LETTEN?

  • Een goede sandaal moet comfortabel zitten.
  • Ga voor een flexibele zool die voldoende kan buigen.
  • Zorg dat je de juiste maat koopt. Let op: als het warm is, zetten de voeten een beetje uit.
  • Kies voor een gemakkelijke sluiting. Zeker bij kleine kindjes is klittenband handig.

NOG MEER TIPS VOOR DE ZOMER:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content