Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
GettyImages

Slaaptrainer: een hulpmiddel als je kind té vroeg wakker is

Door Celine Werner
Wordt jouw kleine kapoen vaak té vroeg wakker? Een slaaptrainer helpt kinderen te begrijpen wanneer de dag van start gaat, en wanneer hij moet blijven liggen.

Wat is een slaaptrainer?

Je peuter heeft nog geen tijdsbesef. Zodra hij wakker wordt en zich uitgeslapen voelt, begint voor hem de dag. En al zéker wanneer het al licht is buiten. Daarom kan zo’n kinderwekker van pas komen. Een slaaptrainer laat namelijk zien wanneer het tijd is om op te staan en wanneer het nog te vroeg is om uit bed te komen. 

Vanaf wanneer kun je een slaaptrainer gebruiken?

Om dit product te kunnen gebruiken moet je kind in staat zijn om verbanden te leggen, bijvoorbeeld: lampje uit betekent dat je in bed moet blijven liggen. Het is heel moeilijk om hier een leeftijd op te kleven, maar de meesten kunnen dit rond de leeftijd van twee jaar.

Een paar leuke kinderwekkers op een rijtje

Slaaptrainer Sam

Slaaptrainer Sam helpt jouw kind door middel van verschillende kleuren in het display. Wanneer het tijd is om te slapen voor het kind, sluit het schaapje zijn ogen en zal het beeldscherm donkerblauw kleuren.

slaaptrainer

€ 39,96 – Shop hier.

Pam de pinguïn

Als Pam oranje wordt is het bijna tijd om op te staan. Is Pam groen? Dan mag je kindje uit bed komen! 

slaaptrainer

€ 45,99 – Shop hier.

Kidsleep Classic Slaaptrainer

Je kindje leert dat als het konijntje nog heerlijk ligt te slapen in z’n bed, het nog te vroeg is om op te staan. Hoe laat konijn opstaat, kun je zelf programmeren

slaaptrainer

€ 57,95 – Shop hier.

Bron: 24baby.nl

Ook over slapen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content