Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Snel recept: Zoete aardappel met gebakken ei

Zoete aardappelen zijn niet alleen hip, maar ook ideaal om te serveren aan je kids. Zoete aardappelen zijn zacht, zoet van smaak en erg voedzaam. En met een gebakken eitje erbij heb je meteen een lekkere maaltijd.

Recept zoete aardappel met gebakken ei

Ingrediënten voor 4 personen

–    6 zoete aardappelen
–    4 eieren
–    zout
–    olijfolie

Bereidingswijze

1.    Schil en rasp de zoete aardappelen. Verhit olijfolie in een grote bakpan en voeg de zoete aardappelen toe. Bak gedurende 7-9 minuten, roer regelmatig om en voeg een snuifje zout toe. Dek de pan af met een deksel en bak nog eens 3 minuten.

2.    Bak in een andere pan de eieren. Voeg een snuifje zout toe.

3.    Serveer de geraspte aardappelen met een spiegelei erop.