Studio 100 kinderboten varen uit

In het voorjaar lanceerde Studio 100 en de Antwerpse rederij Flandria de allereerste Studio 100 kinderboot. Ook deze zomer zal de boot uitvaren en kan je samen met Kabouter Plop en Piet Piraat een mooie tocht op de Schelde maken én een leuk avontuur met jouw held maken!

Van 21 augustus tot en met 27 augustus 2013 kan je dagelijks uitvaren met de Studio 100 kinderboot. Voor de trip worden de kids ontvangen door Kabouter Plop of Piet Piraat in de Cruiseterminal, waar de zoektocht naar een bijzondere schat van start gaat.

Want Floris Flandria, de achterkleinzoon van kapitein Flandrijs Flandria, heeft de schatkaart van de schat van Flandria gevonden. Om deze te ontcijferen heeft hij de hulp nodig van de aanwezige kindjes. Slaagt Floris er met deze hulp in om de schat te vinden? Op de boot geniet iedereen trouwens van een groot feest met heerlijke wafels! Mama’s en papa’s krijgen trouwens ook een glaasje bubbels.

[FOTOSPECIAL]

Praktische info

  • Data: 21 – 22 – 23 – 24 – 26 – 27 augustus 2013: Piet Piraat // 25 augustus: Plop
  • Vaarschema: 11u – 13.30u – 16u
  • Duurtijd: 1,5 uur
  • Tickets: 18 euro per persoon voor kinderen en volwassenen (bubbels en wafels zijn inbegrepen). Reservatie verplicht via Flandria!
  • Vertrek: Cruiseterminal – Steenplein – Antwerpen

Partner Content