©Twitter - @madddiiison

Té grappig: deze peuter verstopte 27 wortels

We weten allemaal dat verstoppen voor peuters een heel ander soort ‘verstoppen’ is dan hoe wij het kennen. Deze peuter is daar het schoolvoorbeeld van.

Verstoppertje spelen met een peuter kan hilarische momenten opleveren. Je kent het wel: ze houden hun handen voor hun ogen en in hun leefwereld zijn ze onzichtbaar. Of ze verstoppen zich heel ‘subtiel’ achter de gordijnen. De peuter op deze foto kwam op het idee om de wortels ‘te verstoppen’. De jongen hielp zijn vader het avondeten klaar te maken. Op magische wijze verdween de ene na de andere wortel.

Wie zoekt, die vindt

Papa en zoon waren druk bezig de wortels te raspen. Toen ze begonnen aan een volgende stap van het recept, merkte de papa op dat de wortels verdwenen waren. Gelukkig vonden ze de wortels snelt terug toen ze de ingenieuze techniek van ‘zich omdraaien en zoeken’ toepasten. Eenmaal omgedraaid vonden ze de ontbrekende wortels direct: de keukenkastjes hadden plots nieuwe handvaten ;).

De boef

Of de kleine jongen nu de wortels echt wou verstoppen of eerder wat innovatieve ideeën had over het verfraaien van de kasten kan volgens de papa allebei. “Hij is een grappige kleine drie-jarige met een grote verbeeldingskracht en veel creativiteit. hij doet altijd grappige dingen die ons weer scherp houden.”

Lees ook:

 

Partner Content