Televisie voor de allerkleinsten

Heb je ook soms het gevoel dat de meeste programma’s op tv op grotemensenmaat gesneden zijn en niet aangepast zijn aan jouw kleine toeschouwer? Gelukkig is er nu een televisiezender voor de allerkleinste kijkers. Eentje waar alle verhalen tot leven komen, waar vriendjes spelen en waar het elke dag een feest is om kind te zijn.

Disney Junior is de televisiezender voor kinderen. Regent het buiten pijpenstelen en hebben de kinderen geen zin in spelen of knutselen, dan kan de beeldbuis wel voor wat afwisseling zorgen. Terwijl jij orde schept in de dagelijkse chaos, kijken ze gefascineerd naar series als Jake en de Nooitgedachtland Piraten, De Speelgoeddokter, Sofia het Prinsesje en Mickey Mouse Clubhuis. Tv-programma’s met karakters waar kids van houden.

We stellen de toekomstige beste vriendjes van je kinderen even aan je voor:

[FOTOSPECIAL]

De magie begint hier!

Of beter: dagelijks vanaf 06.00 uur tot middernacht via Telenet (Vlaanderen: kanaal  38 / Brussel: kanaal 128) en Proximus (kanaal 136 in zowel Vlaanderen als Brussel)

[VIDEO_11789]

Nog meer magie online

Naast de series die op de televisiezender Disney Junior worden uitgezonden, kun je op www.disneyjunior.be de allerleukste games, spelletjes en activiteiten vinden. Van kleurplaten tot online games waar je kinderen met hun favoriete vriendjes kunnen spelen. Ze vinden er de badge van Sheriff Callie, de amulet van prinses Sofia, deurhangers, groeimeters en natuurlijk de doktersattributen van Doc. Neem snel een kijkje!

[imageid:1277025;width:240;height:;align:right;caption:Disney Junior]

Partner Content