CelineWerner

Uitgetest: speelgoed en feestattributen die je kunt huren

Door Celine Werner

Op 21 augustus vierde het zoontje van redactrice Celine z’n tweede verjaardag. Hét uitgelezen moment om de boxen van Tipitip te testen!

Wat is Tipitip?

Bij Tiptip kun je boxen huren voor een onvergetelijke dag. Voorspellen ze mooi weer op de dag van jouw feest? Dan is een set met watergames of een bellenblaasmachine een leuk idee. Maar ook voor gezelschapsspelletjes, avontuurlijke boxen met onder andere jumping bags en een sjoelbak, boxen met blokken, enz. kun je op deze site terecht.

Met de blacklights die je bij hen kunt lenen schitter op je eigen fluoparty! En ouders kunnen ook een animator huren zodat ze een beetje meer van het hele gebeuren kunnen genieten. Handig toch?

Hoe werkt het?

De mensen van Tipitip brengen de boxen bij je thuis, mét instructies en een inhoudslijst, zodat je bij het opruimen nog precies weet wat er allemaal in moet. Zo vermijd je dat er zaken ontbreken bij het teruggeven van de spullen.

Tipitip

Een knalfeest!

Er stonden zes kapoenen van twee tot negen jaar op de gastenlijst, en dus was Celine op zoek naar speelgoed dat kinderen van verschillende leeftijden zou kunnen bekoren. De magnetische staafblokken van Smartmax leken hier ideaal voor te zijn!

Tipitip

Om de maagjes te vullen wou ze, naast een lekkere taart natuurlijk, met iets origineels op de proppen komen. Hier kun je kiezen tussen een popcorn- en wafellollymachine. Celine koos voor het eerste, en het moet gezegd worden: het was een groot succes! De kinderen staarden vol bewondering naar het toestel — met toffe circus-look — dat een heerlijke geur in de tuin verspreidde.

Tip: met het gieten van de olie, moet je goed opletten om niet te verbranden. En de popcorn uit het toestel halen ging iets moeilijker voor volwassenen, dus schakelde Celine kleinere kinderhandjes in. Maar dat bleek achteraf gezien niet echt een nadeel, omdat de kids die taak met héél veel plezier op zich namen.

Tipitip

ZIN GEKREGEN?

Neem een kijkje op www.tipitip.be voor alle opties en prijzen.

OOK LEUK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content