Wanneer gaan we…

Kleuters hebben vanaf een jaar of 3 heel veel vragen over de tijd. “Wanneer gaan we eten?” “Wanneer is het tijd voor een koekje?”.

Veel kinderen komen heel vroeg hun bed uit, omdat ze geen idee hebben hoe laat het is. Tegelijkertijd hebben kinderen behoefte aan structuur en duidelijkheid over wat er gaat gebeuren op een dag. Een gewone klok is heel moeilijk voor kinderen. De meeste kinderen kunnen pas kloklezen als ze 8 jaar oud zijn. It’s a Clock! helpt alle kinderen om de tijd te begrijpen.

De klok is een grappig 3D ontwerp. Kinderen worden aangetrokken door de constante beweging van het vliegtuig of vogeltje op de secondewijzer.

Zelfs jonge kinderen kunnen gemakkelijk het uur aflezen. Kinderen volgen eenvoudig het jongetje op de fiets, de fee, eend of beer op de verlengde urenwijzer.

Zo begrijpen kinderen wat er door de dag heen gebeurt. 6 kaartjes kunnen langs de uren geplaatst worden zodat kinderen kunnen zien wanneer het tijd is om op te staan, tijd voor lunch, snack, avondeten, bad of wanneer het tijd is om te gaan slapen.

It’s a Clock bestaat in vier mooie ontwerpen: een beertje, een fee, een jongen op een fiets en een eendje. Je vindt ze allemaal bij webwinkel Jolena.

Partner Content