WIN: 10x Play-Doh Spelen & Leren-set (afgelopen)

Ken jij de nieuwe Spelen & Leren lijn van Play-Doh al? Het gamma werd speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten om letters, cijfers, kleuren en vormen op een speelse manier te ontdekken. Doe mee zeker mee aan onze wedstrijd, want wij geven tien sets weg!

Iedereen kent wel de zachte en kleurrijke boetseerklei van Play-Doh. Het is het ideale speelgoed voor kinderen om zich urenlang te amuseren en op een speelse manier dingen te ontdekken.

Spelen & Leren voor de allerkleinsten

Dit jaar lanceerde Play-Doh een nieuw gamma, Play-Doh Spelen & Leren. Deze reeks is speciaal gemaakt voor kleine kinderhandjes en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Met de Spelen & leren sets maken de kleintjes al boetserend kennis met letters, cijfers, kleuren en vormen. 

Het Spelen & Leren gamma bestaat uit 4 sets:

 • Cijfers & Tellen

  De cijferkaarten en speelmatten helpen de kinderen bij het ontwikkelen van getalherkenning, getalbegrip, tellen, leren kijken en vergelijken en tellen. En de vriendelijke zeedieren maken het leren tellen nog een heel stuk leuker!

 • Kleuren & Vormen

  Met deze set leren kinderen met de verschillende vormpjes en kleuren zoeken & herkennen, sorteren & combineren en kijken & vergelijken. Maak een dik of dun vormpje en versier ‘m met patroontjes… alles is mogelijk!

 • Letters & Taal

  Samen met je oogappel oefen je letterherkenning en klanken. De verschillende activiteiten en speelmatten zorgen ervoor dat een basis wordt gebouwd die de lees – en schrijfvaardigheden ontwikkelt. Een en al pret en verwondering!

 • Structuur & Gereedschap

  Kies de leukste steekvormpjes, versier de klei met de patroonrollers en maak de meest grappige patroontjes. Door te spelen met Structuren en Gereedschap stimuleer je de ontwikkeling van hun zintuigen en de fijne motoriek.

Iedere set bevat ook een ‘Samen Spelen’ boekje met tips en opdrachtjes op niveau van jouw kind.

Win een Spelen & Leren-set

Wil je graag een set uit het Spelen & Leren gamma winnen? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet valt er binnenkort wel een cadeautje bij jou in de bus!

Partner Content