Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

WIN: 20 duotickets voor de nieuwe film Brandweerman Sam – UFO alarm [afgelopen]

Zijn je kids dol op de avonturen van Brandweerman Sam? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf 12 juli is de nieuwe film Brandweerman Sam - UFO alarm te zien in de bioscoop. Doe snel mee aan onze wedstrijd en win een duoticket!

Samenvatting Brandweerman Sam – UFO alarm

Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt het slecht af : Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn…

Bekijk hier alvast de trailer

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Win duotickets!

Wil jij kans maken op één van de 20 duotickets voor de nieuwe film Brandweerman Sam – UFO alarm? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet vallen ze binnenkort wel bij jou in de bus!