Winnaar verkiezing ‘Beste Speelgoed 2012’

Onlangs organiseerde speelgoedwinkel Fun een verkiezing voor “Beste Speelgoed 2012”, waar kinderen zelf als experten hun favoriete speelgoed mochten kiezen. De Mini Lalaloopsy Silly Fun House Park speelset kaapte in de categorie speelgoed voor meisjes van 7 tot 12 jaar, de hoofdprijs weg.

Lalaloopsy is een vrolijk uitziende, hippe lappenpop voor kinderen en verzamelaars, met schattige knoopjes als ogen en kleurrijke kleren die je kan verwisselen. De Lalaloopsy’s zijn vervaardigd in een oude textielfabriek, waar ze op magische wijze tot leven zijn gekomen.

Ontdek samen de verschillende speelruimtes in Silly Fun Park: een achtbaan met een auto die in beide richtingen werkt, een kabelbaan met een luchtballon, een draaimolen, een glijbaan en zelfs popcorn in de schoorsteen!

Wanneer je dit Silly Fun Park in huis haalt, krijg je er een Mini Lalaloopsy SillyFun pop bij, samen met haar dierenvriendje én nog vijf leuke accessoires! Plezier gegarandeerd voor iedereen tussen 4 en 104 jaar! Surf naar www.lalaloopsy.com en verzamel ze allemaal.

Partner Content